Veel van de leden ontmoeten elkaar regelmatig op de vliegterreinen. Ook komen velen bij elkaar op de wekelijkse clubavond in ons eigen clublokaal op Spelderholt in Beekbergen. Daar worden ervaringen over het bouwen en het vliegen uitgewisseld, maar ook worden in ongedwongen sfeer de wereldproblemen aangepakt.De volgens een rooster wisselende barbezetting zorgt altijd voor een prettige sfeer, koffie, wat te drinken of een snack. Gezellig dus.

Voor jong en oud

De vereniging mag zich verheugen over goede aanwas van nieuwe leden, van vrijwel alle leeftijden. We zijn daar erg trots op, maar dat maakt meteen ook dat we alle zeilen moeten bijzetten om dat allemaal goed te kunnen hanteren. We vinden namelijk dat we aan nieuwe leden voldoende aandacht moeten besteden, niet alleen zodat zij zich snel bij ons thuis voelen maar ook om zo snel mogelijk zelfstandig te leren vliegen. 
Vanaf september 2003 hebben we samen met de VMVC een leerling begeleidingsprogramma opgesteld. Het doel daarvan is om leerlingen binnen afzienbare tijd in staat te stellen het modelvlieg brevet te halen. We vinden het behalen van een brevet een belangrijke zaak omdat je daarmee aantoont dat je het toestel onder verschillende omstandigheden goed onder controle hebt, en onze inspirerende hobby veilig kunt uitoefenen.