Gebruikersnaam

Indoor Sponsoren

Wie is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Aankomende Evenementen

No events

Les Programma ARMC -VMVC

ARMC en VMVC - Lesprogramma

Al meer dan 10 jaar begeleiden we mensen gestructureerd bij het behalen van het modelvliegbrevet. Dat brevet heeft een landelijke status en is erkend door de KNVvL (Hyperlink) Met dat brevet kun je bij andere clubs in de hele wereld aantonen dat je het besturen van een modelvliegtuig goed en veilig beheerst.

Net als modelvliegen in het algemeen vereist het lessen met modelvliegtuigen goede voorbereiding. Door buitenstaanders wordt het modelvliegen immers nogal onderschat: “ik kan al een auto besturen dan zal dat modelvliegen toch ook niet al te moeilijk zijn”. Dat is grote een misvatting. Er kan en zal veel misgaan als je niet goed voorbereid bent. Dat levert extra frustratie en hoge kosten op.

We helpen je graag bij de grondige voorbereiding en het meeste complete traject daarvoor is ons lesprogramma.  (Hyperlink)  

We helpen je bij het kiezen van een geschikt vliegtuig of bij het bouwen daarvan (Hyperlink bouwbegeleiding). Door middel van een briefing vertellen we je alles wat nodig is om aan het lesprogramma te kunnen deelnemen. We keuren je modelvliegtuig op techniek, geluid en veiligheid. We geven lessen met meerdere leerlingen tegelijk, vrijwel altijd met meerdere instructeurs. Je vliegt al heel snel heel zelfstandig.  

Bij vragen over het lesprogramma:

Bennie Adelerhof, Bel:  0578-574294 of  06-20982533 of mail: b.adelerhof@chello.nl

Alex Janssen, Bel             055-5410314 of  06-15063731 of mail alex.janss@planet.nl